Nationale webshop/winkel Het Land van Ooit gaat samenwerking aan met Nuance chef Thierry Theys
Wat als één van de beste
chefs van ons land recepten zou willen ontwikkelen voor baby’s en peuters?
De nationale kinderwebshop en kinderwinkel
Het land van Ooit stelde de culinaire vraag aan Thierry Theys (35), chef
en eigenaar van sterrenrestaurant Nuance in Duffel. Hij ging met plezier de
uitdaging aan en ontwikkelde enkele innovatieve babyrecepten voor de allerkleinsten.
Want ook onze mini’s smullen graag eens buiten de gekende lijntjes. Samen met
zijn vrouw Sofie opende Thierry in 2008 restaurant Nuance in Duffel. In 2009
werd hij door GaultMillau uitgeroepen tot “jonge chef van het jaar”. Ook
Michelin bekroonde zijn talent ondertussen met twee sterren. Als chef en papa
zijnde weet Theys als geen ander hoe de allerkleinsten blij te maken met hun
eerste papje. Zo staat er voor de allerkleinsten bijvoorbeeld een puree van
wortel, zoete aardappel en een specerijenmix van ‘five spices of speculaas‘
op het menu maar ook een puree van pastinaak wordt creatief vermengd met
vanille. Last but not least kunnen de mama’s en papa’s ook een puree van
erwtjes met enkele frisse blaadjes basilicum kokerellen.
Het land van Ooit is dé place
to be voor al wie op zoek is naar een verfijnde selectie aan kleding,
speelgoed, decoratie en slaapkamertextiel.
Al bijna 25 jaar staan ze toekomstige mama’s en papa’s met raad en daad bij
tijdens het leggen van hun geboortelijst. De gerechtjes kan je online ontdekken
of in de prachtige en gloednieuwe
geboortegids die je gratis meekrijgt na het leggen van je geboortelijst. Alvast
genoeg creatieve babyfood idee’tjes voor aan de feesttafel dit najaar!